2024. április 16., kedd, Csongor napja

Országgyűlési Választás 2018 rovat összes cikke

386 cikk 1/39 oldal

Megalakul az új Országgyűlés

Áder János április 17-én Orbán Viktort, a választáson győztes Fidesz-KDNP pártszövetség listavezetőjét kérte fel a kormányalakítási tárgyalások megkezdésére.

Orbán Viktor: Beavatkoztak a választásokba

– A Kúria intellektuálisan nem nőtt fel a feladatához – nyilatkozta Orbán Viktor azután, hogy az Alkotmánybíróság kimondta: a testület jogszerűtlenül járt el, amikor érvénytelenített több mint négyezer határon túli szavazatot. A miniszterelnök a PestiSrácoknak úgy fogalmazott: a Kúria ­egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba. Az Origó azt írta, a bíróság szándékosan érvénytelenítette a szavazatokat azért, hogy ne kelljen plusz egy mandátumot adni a Fidesznek, és elvenni egyet a Jobbiktól.

Igazi bolsevik tempóra kapcsolt Heller Ágnes

Az „SZDSZ-es slejm” egyszerűen nem tudja feldolgozni azt, hogy nincs döntési pozícióban. Harminc évig ott voltak, 2010-ig ott voltak és most ezért fáj nekik ez a legjobban, mert körön kívül kerültek.
386 cikk 1/39 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.