2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Olimpia rovat összes cikke

568 cikk 1/57 oldal

Hosszú éremlista

Az úszás volt a riói olimpián legeredményesebb sportágunk hét érmével – ebből három arany –, az önkéntes számkivetettként készülő Hosszú Katinka pedig betempózott az örökkévalóságba.

Pécsi olimpikonokat köszöntött Páva Zsolt polgármester

A Rio de Janeiróban szerepelt pécsi olimpikonokat, Kenderesi Tamás bronzérmes úszót, Csonka Zsófia sportlövőt és Szabó Tünde maratonfutót köszöntötte csütörtökön Páva Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester.

Itthon is a siker bűvöletében

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerényen elhallgatta, hogy Magyarország 501 ötkarikás érméhez ő egy ezüsttel, Borkai pedig egy arannyal járult hozzá.

A szuperhatalmak és Magyarország

Hazánk roppant előkelő helyezését nemcsak a múlt dicsősége, hanem a jelen, jelesül Rio de Janeiro nyolc aranyérme is táplálja.

Kozák Danuta a legeredményesebb magyar olimpikon lenne

Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakost a folytatást illetően motiválja, hogy négy év múlva Tokióban mindhárom riói címének megvédésével a legeredményesebb magyar olimpikonná válhat.
568 cikk 1/57 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.