2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Paca

Újra Tollhegyen
Nos a templomtér holnaptól visszakapja a nevét – Magyar Nemzet –, de marad minden a régiben. A Tollhegyen rovat továbbra is „pacásan” tudósítja majd az olvasót.
Pilhál György
A kerület Gyurkája
A sokoldalú haramia önkormányzati ingatlanok trükkös értékesítésével, bérbeadásával, valamint megbízási szerződések rafinált „értelmezésével” került a nyomozó hatóságok látókörébe.
Pilhál György
El a kezekkel Bangónétól!
A sokoldalú asszonyka, akinek az MSZP-stratégia értelmében elsősorban családpolitikai szempontból kell fogást találnia a kormányzaton, újabban egyre több területen bukkan fel.
Pilhál György
Vándorszínészek
Ahogy arra számítani lehetett, újabb tévészékház-látogatást iktatott a programjába minap a Hadházy Ákos, Szél Bernadett kabarékettős.
Pilhál György
Márk evangéliuma
Önvizsgálatot kell tartania a keresztény egyházaknak és szervezeteknek – véli Színt kell vallani című írásában bizonyos Joób Márk megmondóember.
Pilhál György
Csövesek
Földeséknek nehéz megemészteni ennyi itt töltött év után, hogy most felszólítás érkezett: a csövezésnek vége, ki lehet költözni az épületből, van rá kerek harminc nap.
Pilhál György
A bátrak városa
1919 telén az írott szó már semmit sem ért. Hiába „garantálta” az antant a fegyverszüneti vonalak sérthetetlenségét, a román és csehszlovák csapatok fütyültek rá.
Pilhál György
Elvtársi pánik
Pozsgay Imre Németh Miklós kormányának államminisztere a Kossuth rádióban kijelentette: 1956 őszén nem ellenforradalom, hanem jogos népfelkelés volt Magyarországon.
Pilhál György
Egy szívszorító formaság
Trianon fölötti kesergéseimkor rendre előkerül gróf Apponyi Albert neve. Ifjúkoromban szomorú, emelkedett éjszakákon baráti körben gyakran idéztünk a gróf híres szózatából.
Pilhál György
Ha izgul, felfújja magát
Már reagálni sem hajlandó az MSZP-s Horváth Csaba városházi felszólalására a főpolgármester – nehezményezte minap az Atv.hu hasábjain Csuhaj Ildikó.
Pilhál György
Nekik áll feljebb
Most meg közigazgatási perrel fenyegeti a Momentum a Magyar Államkincstárt, amiért a hivatal nem utalta át neki januárban a „jogszerűen” járó állami támogatást.
Pilhál György
Matricák, bábuk
A nemrég alapított Get Real Hungary! mozgalom szerint Európa egyik legnagyobb gondja ma az, hogy a magyar autósok jelentős része Nagy-Magyarországot ábrázoló matricával közlekedik az utakon.
Pilhál György
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.