2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Lugas Riport

Táncolva festő
Manajló András festőművész képei New York-i lakberendezők, galériások körében egyaránt kelendőek. Nemrég Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjat vehetett át.
Kint a vízen
A Dunakeszi Diák és Szabadidő Kajak Club 1998 óta létezik, a Rasztotzky házaspár alapította, és működteti azóta is. Annak idején mindketten élsportolók voltak, majd edzők lettek.
Jézus levese
A közel öt éve tartó háború miatt Ukrajna gazdaságilag összeomlott, és az állam magukra hagyta polgárait – a magyarokat kiváltképp.
Kösz, ennyi elég
Menjen terápiára, tanácsolja a pap a kábítószerfüggőnek. Nincs az az isten, feleli. Ha az isten nem, majd bevisz az ördög, mondja a pap.
Ezüstműves
A maraton hivatalos világcsúcsa két óra egy perc 39 másodperc, ezt a kenyai Eliud Kipchoge futotta szeptemberben Berlinben.
Good bye, London!
A magyar ki- és bevándorlás pontos adatai, okai és gazdasági következményei még mindig nincsenek tisztázva. A statisztikusok csak becslések alapján dolgoznak.
Gondolatkeringő
Aki a több mint hetvenezres lakosú X. kerületben könyvet akar vásárolni, az vagy az Árkádban, vagy a KöKinél lévő bevásárlóközpontban teheti meg.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.