2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Lugas Interjú

Ösvények
Haas György terapeuta, coach, életviteli tanácsadó sétáló emberként dolgozik, aki megfizeti idejét, őszinte érdeklődését és osztatlan figyelmét kapja.
A szabadság zenekara
Az 1956-os októberi forradalmat követően százezrek hagyták el az országot, köztük számtalan tehetséges muzsikus. A menekültek között volt Rozsnyai Zoltán karmester is.
Ki látott engem?
Hányféle értelmezés rakódott Ady Endre életművére? Sipos Lajos irodalomtörténész beszél arról, hogyan érdemes a költőt ünnepelni január 27-én, halálának századik évfordulóján.
Tejfölszerep
Tizennyolc évesen négy bőrönddel indult el Mezőváriból, Kárpátaljáról. Miután elvégezte a Színművészeti Egyetemet, már hat ­bőrönddel ült egy albérletben. Józan Lászlóval beszélgettünk.
Tengerjáró
Felkai Miklós Debrecenből indult Budapestre, hogy előbb az Apostol, majd a Color együttesben kamatoztathassa gitártudományát. Tanítványokat vállal, emellett több formációt is fenntart.
Menetelni Isten felé
Ha nincs bennem hit, pozitív szemlélet és öröm, akkor nincs meghívó ereje annak mások felé, amit képviselek. Az az idő lejárt, amikor tízmillió magyart egy nagy keresztény tömbbe lehet szervezni.
Homoktövis
Somody Imre az ország leggazdagabb emberei közé tartozott, tizenhat év alatt vagyonának jelentős része elúszott, őstermelő lett, megtért, családapaként szeretne helytállni.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.