2024. július 20., szombat, Illés napja

Lugas Kritika

Beképzelt beteg
Magyarországon két dologhoz biztosan ért mindenki: a politikához és a labdarúgáshoz, mások ugyanezt úgy fogalmazták meg, hogy tízmillió fociszakértő hazája vagyunk.
Spanyol öv és párizsi telefon
A Molnár-C. Pál Műterem Múzeumban Ágyúk és virágok címmel nyílt kiállítás Cziffra György zongoraművész emlékére. A kiállítás kísérő rendezvénye a Cziffra György Fesztiválnak.
Nyílt titok
A Mindenki tudja című thriller Asghar Farhadi eddigi legnagyobb költségvetésű filmje, amely a főszereplők mellett a spanyol filmipar krémjét vonultatja fel.
Édes élet
Sárkánycsont
Aki beleássa magát Nopcsa Ferenc báró élettörténetébe, az fel nem foghatja, mind ez idáig miért nem készült film a XX. századi kalandorról.
Magyartalanítás a Délvidéken
A Keskenyúton Délvidéki Tragédiánk 1944–45 Alapítvány célja, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a délvidéki magyarságot sújtó tragikus események kutatásával foglalkozóknak.
Az eretnek
Ez a könyv több mint karácsonyi ajándék. A 33 tematikus fejezet és a legalább háromszáz kiváló minőségű fotó időutazásban részesíti az olvasót.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.