2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Lovas István

Szingapúrban, Asztanában és Szentpéterváron alakul az új világrend
Vessünk egy pillantást a káosz másik oldalára, azaz az eurázsiai és egyéb kontinensekről származó, világbékét, normális kapcsolatokat kívánó szövetségek erősödésére.
Tommy Robinson és a Koránra esküt tett brit belügyminiszter
2018. április 30-án tette le az esküt Sajid Javid brit belügyminiszter a Koránra, amit a totálisan szabad brit fősodratú média nagyvonalúan elfelejtett megemlíteni.
Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben
Csak rá kell nézni a Bilderberg-tematikát követő, Magyarország kormányát naponta több tucatszor populistának nevező lapok cikkeire, hogy tudjuk: velünk Torinóban idén kiemelt helyen foglalkoznak.
Kurz osztrák kancellár tovább lóbálja a pozitív vasrudat: most az EU fejére célzott
Annyit le kell szögezni: nem semmi, hogy Sebastian Kurzot nemhogy bántani nem merik, de behódolnak a nagyok is a kis ország kancellárjának.
Jeffrey Sachs Trumpról: „A pszichopata kereskedelmi háborúja”
Világszerte politikai vezetők és közgazdászok sikertelenül töprengtek azon, hogy felfedezzenek egy stratégiát Trump láthatóan gyermeteg politikai kijelentései mögött.
Le kell mészárolni a bolgár „migránstehenet”
Az aranyos, rozsdaszínű bolgár Penka tehén fogta magát és szokása szerint sétált egyet május 12-én. De nem látta szegény, hogy a vesztébe sétál.
Új bécsi amerikai nagykövet: „Kurz az európai politika jövőjét képviseli”
Az Egyesült Államok fiatal, új bécsi nagykövete május 24-én adta át megbízólevelét. Csupán egy hétre rá a diplomata dicsérettel teli ódát zengett Sebastian Kurz Osztrák Néppárti kancellárról.
„Amerika hihetetlenül zsugorodó befolyása”
Míg az USA gazdasági kapcsolatok elvágásával és szankciókkal fenyeget, addig külföldi versenytársai azzal foglalkoznak, hogy Amerika valódi elszigetelődésének gyümölcseit learassák.
Jelentős orosz katonai hadikiadás csökkentés: az USA szerint ez is agresszió
az 1995-ben létrehozott antiwar.com nevű portál gyűlöli a háborút és szereti a békét. És nem a Pentagon, valamint a hadiipari komplexum érdekei mozgatják.
Német vélemény: „Európának ki kell jönnie az amerikai politika diktátuma alól”
A kontinentális Európának politikailag fel kell nőnie. Ehhez feltétlenül saját külpolitikára van szükség, amely az USA külpolitikai diktátuma alól kiszállást és emancipálódást követel.
Dél-afrikai agrárminiszter: ha már nem tudunk fehér embert ölni, beérjük egymás megevésével
Mi annyira emberbarátnak tartjuk magunkat, hogy a hazai antifáinkat óvjuk: nehogy elolvassák e cikkismertetésünket, mert abban tények találhatóak, amelyek a mai nyugati világban irtandóak.
A német nagyvárosokban jelentősen nő a gettósodás
Mi is tudunk idézni a német sajtóból egy olyan témát, amely valóságával jóval nagyobbat döf, mint az Essen-Fasten tréfácska komolyan vétele.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.