2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Futball Eb rovat összes cikke

436 cikk 1/44 oldal

Nagy Ádám Bolognába igazolt +VIDEÓ

A Serie A-ban legutóbb 14. Bologna leszerződtette a magyar bajnokságban címvédő Ferencvárostól az Európa-bajnokságon is szerepelt Nagy Ádámot.

A legelsőtől a legutolsó sípszóig

A válogatotthoz hasonlóan egy másik magyar gárda, az ötfős játékvezetői kontingens is elismerésre méltóan működött a seregszemlén. Ennek tagjaival beszélgettünk.

Az eszmélés után életjelekre várva

Komoly számvetést igényel annak meghatározása, mit jelenthet ez az Eb-szereplés futballunk múltja, jelene és jövője szempontjából.

Szardíniagyár helyett

1922 és 1945 között huszonkét arany- és huszonegy ezüstérmet szereztek a portugál bajnokságban a honfitársaink irányította csapatok.

Kassai: a pohár majdnem tele van

A legnagyobb sikernek azt tartja Kassai Viktor, hogy a magyar bírói csapat az „elsőtől az utolsó sípszóig” ott lehetett a vasárnap zárult franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Galambok és kígyók diadala

Természetesen racionálisan is ezerféleképpen megindokolható, miért éppen most és miért éppen ez a portugál csapat győzött, ám irracionális változattal is előállhatunk.
436 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.