2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Csontos János

Az első magyar trubadúr
A történelmi regényírás egyik jeles képviselőjét, Gáspár Ferencet nemcsak középkori ciklusáról, hanem könyvkiadói minőségében egy friss monográfiasorozatról is kérdeztük.
Nagy novemberi neobolsevik rágalom
Nehéz volna alpáribb húzást kiagyalni, mint épp a szentpétervári bolsevik puccs centenáriumára időzítve minősíteni neobolseviknak Orbán Viktort.
Csontos János
Egy mondat az ingyen ebédről
Harsogtak korábban a Soros György-barát balliberálisok.
Liberálisok a jogállam ellen
A liberális hecclap sajtómunkása odáig jutott, hogy a katalán elszakadási törekvések kapcsán eljátszott a gondolattal: mi lenne, ha Budapest ki szeretne válni Magyarországból?
Csontos János
Simicska-simogatás volt a házi feladat
„Ülj le fiam, egyes.”
Vörös farok Pion Istvánnak
Egy mondat a Slam Poetryről.
Verbális vörösterror
Bajomi-Lázár méltatlansága arra, hogy új egyetemista nemzedékeket többek között sajtó- és médiaetikára okítson, immár közérdekű tény.
Csontos János
Egy mondat a balellenzékről
Ennyit érnek az esélyeik.
Egy mondat a szabadságról
Őcsény az őcsényieké.
Fizetés nélküli független
Régi kedves fórumom balról előzi az ATV-t, az elkálmánolgásodott, elalindá­sodott médium pedig olykor már a virulens SZDSZ éráját idézi.
Csontos János
Juncker-értékelés
Jean-Claude Juncker értékelte Strasbourgban az unió helyzetét, és beszédében igen sok tartalmat „lenyúlt” Orbán Viktortól.
Csontos János
Scheltema, a tébolygó hollandi
A távozó holland nagykövet úgy beszél, mintha Hollandia minden tekintetben példa lehetne Magyarország előtt, s egyáltalán nem szorulna semmiféle önkritikára.
Csontos János
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.