2022. július 2., szombat, Ottó napja

Címke: zürich

14 cikk 1/2 oldal

Szingapúr a világ legdrágább városa

Szingapúr a világ legdrágább városa a megélhetés költségei alapján végzett friss globális felmérés szerint, amely a második helyet megosztva Zürichnek és Párizsnak adta.

Maradt még benne egy-két arany

Hunyady Emese mellett nem lehet unatkozni. Még úgy sem, hogy az ember ezer kilométer távolságból telefonon készíti az egyetlen magyar téli olimpiai bajnokkal az interjút.

Ötezer euró bírságot kellett fizetnie a repülőgépen dühöngő nőnek

Ötezer euró (156 ezer forint) bírságot kellett fizetnie annak a svájci nőnek, aki dührohamba tört ki a Swiss Airlines egyik repülőgépének fedélzetén, mert nem kapott pezsgőt, és a járatnak emiatt a menetrendben nem szereplő leszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.

2026-ban jön a 48 csapatos világbajnokság

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tanácsának keddi döntése értelmében 2026-ban már 48 csapat szerepelhet a világbajnokságon.

Ghánai származású férfi lőhetett Zürichben a szomáliaiakra

Egy huszonnégy éves, ghánai származású, de svájci állampolgárságú férfi volt a mecsetként is működő zürichi iszlám központban lövöldöző fegyveres, nincsenek egyértelmű jelek arra, hogy a támadás iszlamista indíttatású volt – közölte kedden a svájci rendőrség.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.