2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: zugló

113 cikk 1/12 oldal

A Budapesti Gazdasági Egyetem multifunkcionális centrummal bővül

Multifunkcionális – oktatási, kutatási és kulturális – centrummal bővül a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) zuglói, Buzogány utcai épülete kétmilliárd forint kormányzati támogatással – közölte a BGE kommunikációs és marketingirodája az MTI-vel.

Tűvel szúrt a drogos utas

Az 1-es villamoson egész nyáron találkozhattunk belőtt, habzó szájú, alélt vagy éppen agresszív drogosokkal, akik a hőség elől a jármű légkondicionált hűvösébe menekültek.

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi Zuglóban, a sofőr a jobb karján sérült meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Érzéketlenségét magyarázza az MSZP

A zuglói szocialisták leszavazták azt az előterjesztést, amely több önkormányzati tulajdonú lakás szociális alapú bérbeadását célozta.

A Parlamentbe menekülhet Karácsony

Ha sem polgármester, sem főpolgármester nem lesz a jövő évi önkormányzati választáson, Karácsony Gergely mégis beülhet a parlamentbe – értesült a Magyar Idők.
113 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.