2020. szeptember 18., péntek, Diána napja

Címke: zugliget

6 cikk 1/1 oldal

Újraélesztés apró lépésekkel

Mintegy tíz éve dolgozik Hegyvidék önkormányzata a zugligeti lóvasút újrafelhasználásának lehetőségén, a műemlék épület megmentéséről a revitalizálási szándék ennyi idő alatt érett meg.

Restaurálták Budapest legszebb megállóját

A zugligeti lóvasút egykori végállomása nem csupán egyedülálló műemlék, hanem a kor iparépítészetének csúcsteljesítménye, helyreállított épületét vasárnap adták át.

Milliárdokat költenek a Normafára és Zugligetre

Megújul és új funkciót kap a Hild-villa, a zugligeti lóvasút-végállomás és az egykori Fácán Nagyvendéglő. Útkorrekció és parkolóépítés is lesz a Normafánál.

Folytatódik a zugligeti Mome fejlesztése

Márciusban folytatódik az utóbbi évek legnagyobb léptékű kreatív ipari innovációs projektje, a zugligeti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem campusának fejlesztése.

Újból járható a Zugligeti út Budapesten

Újból zavartalan a Zugligeti út forgalma Budapesten a XII. kerületben, a tűzoltók eloltották az egyik társasház garázsában keletkezett tüzet – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.