2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: Zsivoczky-Farkas Györgyi

10 cikk 1/1 oldal

Atlétikai vb – Krizsán 14., Zsivoczky-Farkas 22.

Krizsán Xénia holtversenyben a 14., Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig a 22. helyen áll az első nap után a hétpróbázók versenyében a londoni atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai vb összefoglaló

Mindkét magyar hétpróbázó gyengén teljesített második számában, magasugrásban a londoni atlétikai világbajnokság szombati versenynapján.

Arany rajtszám, aranyérem

Jobb napjaiban Usain Bolt játszadozik el úgy a mezőnnyel, ahogy Márton Anita tette pénteken a belgrádi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.

Zsivoczky-Farkas 8., Krizsán 16. hétpróbában

A hétpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyi a nyolcadik, Krizsán Xénia a 16. helyen végzett a riói olimpián. Győzött a belga Nafissatou Thiam a Londonban bajnok brit Jessica Ennis-Hill előtt. A kanadai Theisen Eaton lett a bronzérem.

Zsivoczky-Farkas Györgyi ötödik ötpróbában

Zsivoczky-Farkas Györgyi nagyszerű teljesítménnyel az ötödik helyen végzett ötpróbában a portlandi fedettpályás atlétikai világbajnokság második napján.

Cél a nyolc közé jutás az atlétikai vb-n

Hat magyar atléta indul a Portlandben ma kezdődő fedett pályás világbajnokságon, és a kis csapatból hárman is esélyesek arra, hogy versenyszámukban a legjobb nyolc között zárjanak.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.