2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Zsigó Róbert

63 cikk 1/7 oldal

Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot

Magyarország jó úton halad a háztartások élelmiszerpazarlása elleni küzdelemben – mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár.

Kemény uniós intézkedéseket várunk

A visegrádi országok közös sikere, hogy az Európai Parlament tegnap végre kimondta, létezik a közös gazdasági ­piacon az eltérő minőség intézménye.

Coop Rally – Tizenharmadik alkalommal indul idén a rendezvény

Idén 13. alkalommal rajtol el szerdán a Dunántúlt átszelő Coop Rally, a magyar élelmiszerágazat egyik legnagyobb éves seregszemléje, amelynek célja változatlanul a kiváló minőségű és biztonságos magyar élelmiszerek népszerűsítése és a partnerek tevékenységének megismerése – mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára kedden Budapesten, a kétnapos rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján.

A képzetlen munkaerő volt nyáron az éttermek veszte

Kevesebb terméket kellett kivonniuk a forgalomból a nyári szezonális ellenőrzés során a Nébih szakembereinek, a higiénés szabályok betartásában azonban még mindig nem járnak az élen a vállalkozók.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.