2019. október 15., kedd, Teréz napja

Címke: Zlatan Ibrahimovic

10 cikk 1/1 oldal

44 korona

Svédország teljes lakossága hisz abban, hogy az államnak befizetett horribilis mennyiségű pénz azt eredményezi, hogy az állam jóságos és igazságos, óvó anya és határozott apa egyszerre.

Cavani nagy napja lehet

Ángel Di María éppen ma ünnepli a 29., Cavani pedig a 30. születésnapját, ám nagy kérdés, hogy a Paris Saint-Germain két klasszisának lesz-e oka vigadni.

Szavatosság

Hétfőn a 35 éves svéd futballsztár, Zlatan Ibrahimovic jelentette ki egy jó meccse után, hogy akár még másfél évtizedet is ad magának a pályán.

Ibrahimovic a Manchester Unitedben folytatja

Véget vetett a találgatásoknak Zlatan Ibrahimovic: a svéd futballsztár bejelentette, hogy a Manchester Unitedben folytatja pályafutását.

Fölényben fejben és pályán

A Paris Saint-Germain felemelkedése és/vagy a Chelsea süllyedése pontosan nyomon követhető a két fél elmúlt három évi találkozásaiból a Bajnokok Ligájában.

Ibrahimovic hazatér

A már célba, a legjobb 16 közé értek mellé ma este további öt csapat csatlakozhat. Elvonatkoztatva a téttől, Zlatan Ibrahimovic hazatérése Malmőbe minden más esemény elébe kívánkozik.

Megkoronázták a magyar válogatott Királyát

Király Gábort jelölte a kedden zárult Eb-pótselejtezők legjobbjának az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), s ennek megfelelően bekerült ezen szakasz álomcsapatába is.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.