2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: Zidane

9 cikk 1/1 oldal

Amikor Zidane nem ment a mennybe

A huszonegyedik labdarúgó-világbajnokság rajtja előtt visszatekintünk az előző húszra, sorozatunk kilencedik részében a 2002-es (Dél-Korea, Japán) és a 2006-os (Németország) tornára.

Zidane hősként távozik

Öt nappal a Bajnokok Ligája-diadal után távozni, ráadásul önként, de nem dalolva, nem megszokott szcenárió. De Zinedine Zidane sohasem kedvelte a sablonos megoldásokat.

Még nem lefutott a párharc

Közel került a nagy bravúrhoz a Real Madrid: ha egymás után harmadszor is döntőbe jut, akkor is történelmet ír, ha ott esetleg nem nyer.

Tárva-nyitva a katalán kapu

Ter Stegen második alkalommal szedett be négy gólt a Barcelona színeiben, s milyen a sors, tavaly is éppen a Celta Vigo otthonában (1-4).

Real-tripla, Zidane-dupla?

A sportág a labdarúgás, a trófea a Szuperkupa, a két ellenfél a Real Madrid és a Sevilla, az időpont ma 20.45, az európai szezon érdemi rajta.

Fegyver nélkül a csatában

2014 után másodszor fordul elő, hogy egy város adja a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének két csapatát: két éve és most is Madrid a kiválasztott.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.