2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: Zeneszüret Fesztivál

5 cikk 1/1 oldal

A klasszikus zene bűvölete

Pénteken este verista operagála, szombaton megszámlálhatatlan apró program, és este ismét egy különlegesség, pontosabban két hangszer különös találkozása.

Szedjünk szét egy harmonikát!

A Filharmónia Magyarország Nkft. idén nyolcadik alkalommal rendezi meg Pécsett hagyományos őszi fesztiválját, a Zeneszüretet.

Több tucat komolyzenei program a Zeneszüret Fesztiválon

Több tucat komolyzenei és ahhoz kapcsolódó kulturális programot kínál a 8. Zeneszüret Fesztivál, amelynek idei központi témája a billentyű lesz. A rendezvényt szeptember 6. és 9. között rendezik meg Pécsett.

Zeneszüret világhírű előadókkal

A Szentpéterváron született hegedűművész, Alina Pogostkina és a Budapesti Fesztiválzenekar közös koncertjével nyitott az idei pécsi Zeneszüret fesztivál.

Megkezdődött a tizedik Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

A Zeneszüret Fesztivál művészeinek fanfármuzsikájával és Ficzek Ferenc animációs és fotókiállításának megnyitójával kedden kezdetét vette a tizedik Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó, amely hétfőig tizenöt produkcióval és négy táncházi rendezvénnyel várja a közönséget.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.