2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: zenekar

18 cikk 1/2 oldal

Credós fohász a hazáért

Ivaskovics József pályaképében van valami, ami a régi énekmondókat, nyughatatlan polihisztorokat, hazánk és kultúránk nagy újrafelfedezőit idézi.

Huszonegy új zenekart indít el a Hangfoglaló

Az idei és egyben ötödik évadban 20 + 1 feltörekvő könnyűzenei formációt támogat két-két millió forinttal a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló programja.

Hangfoglaló Program: 21 zenekar kapott támogatást

Huszonegy induló zenekar kapott támogatást az NKA Hangfoglaló Program új, immár ötödik évada első alprogramjában. A nyertes előadók hang- és képfelvétel elkészítésére két-kétmillió forintot fordíthatnak.

A Rádiózenekar 75 éves születésnapja

2018. október 9-én a Zeneakadémia Nagytermében 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának 75 éves születésnapi koncertje.

Angyalok szálltak alá a sóbányába

Nincs annál fontosabb, mint karácsonykor ünnepet varázsolni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs családjuk vagy akiknek a szülei a nehéz anyagi helyzetük miatt erre nem képesek.

Első albumára készül a berlini magyar kulturális intézet zenakara

Különleges koncertet ad pénteken a berlini magyar kulturális intézet (Balassi Intézet – Collegium Hungaricum Berlin, CHB) kísérleti zenekara, a CHB Orchestra, és a fellépés anyagából a tervek szerint elkészítik a CHB első hivatalos lemezét.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.