2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Zempléni Fesztivál

6 cikk 1/1 oldal

Zenei ünnep csodás tájakon

Tokaj-Hegyalja és Zemplén gyönyörű vidékén immár 26. alkalommal rendezik meg augusztus 11–19. között a Zempléni Fesztivált.

Kezdődik a Zempléni Fesztivál

Komolyzenei koncerteket, operát, operettet, színházi és táncelőadásokat, dzsesszkoncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat kínál a látogatóknak a Zempléni Fesztivál, amelyet 25. alkalommal rendeznek meg, és amelyet ma este a sárospataki várban nyit meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

Barokk és reneszánsz zenére álmodozni jó

Idén huszonöt éves a komolyzene és a borok rajongóit megcélzó, augusztus 12-től 21-ig tartó zempléni fesztivál, de bánjunk csak óvatosan a célközönség megjelölésével!

Mintegy 60 programmal várja a közönséget a 25. Zempléni Fesztivál

Mintegy 60 programot, komolyzenei koncerteket, operát, operettet, színházi- és táncelőadásokat, dzsesszkoncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat kínál a látogatóknak augusztus 12. és 21. között csaknem 40 helyszínen az idén 25 éves Zempléni Fesztivál.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.