2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: zavargás

33 cikk 1/4 oldal

Erőszakba torkollt a francia tiltakozónap

A tüntetéshullám ismét erőszakba torkollott a hét végén Franciaországban, a sárga mellényesek pedig már jövő szombatra is megmozdulásokat hirdettek.

Roham a horvát határnál

A nyugat-balkáni migránsútvonal lezárása óta a bevándorlók többségükben Bosznia-Hercegovinán keresztül érkeznek Horvátországba, majd onnét Szlovénián keresztül Nyugat-Európába próbálnak eljutni.

Ahmed Hamed öt év börtönnel megúszta

Négy hónap múlva szabadulhat a hét uniós útlevéllel a zsebében három éve elfogott Ahmed Hamed. Az ítélet szerint a férfi tiltott módon lépte át a határt, és terrorcselekményt követett el.

Az AfD-t erősíti Chemnitz

A korábban sokat kritizált bevándorlásellenesek támogatottsága a tavalyi Bundestag-választások óta gyakorlatilag folyamatosan emelkedik.

Költözik az amerikai nagykövetség

Noha csak ideiglenesen helyezik el Jeruzsálemben, hiszen az új nagykövetség csak később épül fel, mégis történelmi lépés az új amerikai főképviselet mai felavatása.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.