2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: zárszámadás

15 cikk 1/2 oldal

Elfogadta a tavalyi zárszámadást a Tisztelt Ház

A magyar gazdaság 4,1 százalékkal növekedett 2017-ben – tartalmazza a tavalyi év zárszámadása, amelyet 119 igen szavazattal, 59 nem ellenében fogadott el a parlament.

A tavalyi zárszámadásról szavaz a parlament

Az Országgyűlés négynapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben. A parlament kedden szavazhat a 2016-os költségvetés végrehajtásának elfogadásáról, csütörtökön pedig az igazságszolgáltatási szervezetek vezetői számolnak be tavalyi tevékenységükről.

ÁSZ: megalapozott a zárszámadási törvényjavaslat

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrizte a 2016. évi költségvetés végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot, és megállapította, hogy a tavalyi költségvetés végrehajtása szabályszerű volt, a törvényjavaslat megalapozott, a benne szereplő adatok megbízhatóak – mondta Domokos László, az ÁSZ elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Kész a tavalyi zárszámadás

A felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően stabil államháztartás, valamint az előrejelzésekkel összhangban lévő makrogazdasági mutatók jellemezték a 2016. évet.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.