2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: zárolás

8 cikk 1/1 oldal

Zárolták Sepsiszentgyörgy polgármestere bankszámláit

Kovászna megye prefektusa kérésére az adóhivatal zárolta Antal Árpádnak, Sepsiszentgyörgy polgármesterének a bankszámláit. Az esetről maga Antal Árpád számolt be egy hétfői sajtótájékoztatón.

Egymilliárdos áfacsalásra derült fény

Csaknem egymilliárd forint áfát csalt el egy budapesti cég repceolaj-beszerzéssel. Az adóhivatal revizorainak korábbi gyanúját az elektronikus közúti áruforgalmi ellenőrző rendszer adatai is megerősítették – tájékoztatta a NAV bűnügyi szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Több száz tonna árut zárolt a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak (Nébih) is meghatározó szerep jutott az élelmiszer-hamisítás elleni nemzetközi akcióban. Az OPSON V. művelet 2015 novembere és 2016 februárja között zajlott 57 országban – közölte szerdán a Nébih –, ez idő alatt összesen több mint 10 000 tonna élelmiszert és egymillió liter italt foglaltak le a szakemberek.

A NAV százmillió forintos áfacsalást derített fel

Az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) és a HU-GO elektronikus útdíjrendszer adatainak összefuttatása segítette egy százmillió forint értékű áfacsalási ügy fedezetének felderítésében a végrehajtókat – közölte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Újabb egymilliárdos vagyont zárolt a NAV egy bűnszervezet tagjainál

Újabb egymilliárd forint értékű vagyont zárolt egy debreceni férfi által irányított, vasipari termékekkel üzletelő bűnszervezet tagjainál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), ezzel már összesen négymilliárdos vagyon került zár alá – közölte a NAV észak-alföldi regionális bűnügyi igazgatója kedden sajtótájékoztatón, Debrecenben.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.