2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: Zánka

29 cikk 1/3 oldal

Tartalmas nyaralás az Erzsébet-táborokban

Idén a zánkai és a fonyódligeti táborban a szünidő tizenegy hete alatt csaknem harmincezer gyermek biztonságos és tartalmas vakációját biztosították.

Kárpátaljai gyerekek jártak a Parlamentben

Az első turnus gyermekei pénteken budapesti városnézésen vettek részt, majd az Országházban Magyarország történelmével ismerkedhettek meg.

Jó nyaralást ígér az Erzsébet-tábor

Már Erdélyben is üdülhetnek a diákok, a betegséggel élő kicsik kikapcsolódását pedig Zalaszabaron és Tihanyban a Gyógyító Szent Erzsébet-táborok biztosítják.

Visegrádiak ünnepével zárult a téli táborozás

Cseh, lengyel, szlovák és magyar egyházi iskolákból érkező 200 gyermek és az őket kísérő pedagógusok részvételével ért véget a jótékonyság jegyé­ben létrehozott Karácsonyi V4 Erzsébet-tábor, amelyet a magyar kormány támogatásának köszönhetően az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (Erzsébet Alapítvány) szervezett december 14. és 17. között.

Felgyorsítanák az Erzsébet-táborok fejlesztését

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítaná a kormány a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborhelyek felújításával kapcsolatos beruházásokat.

Újabb műbotrányreceptek

De hát miképpen lehetne belekötni az Erzsébet-programba, melynek segítségével huszonhatezer gyerek nyaralhat a Balaton mellett, ingyen, közöttük kárpátaljaiak.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.