2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Zagyva György Gyula

21 cikk 1/3 oldal

Zagyva György Gyula muszlim hitre tért?

Az egykori radikális képviselő 2014-ben, szenteste napján hívta fel az ügyében kirendelt végrehajtót, akit keresztény vallása ­miatt sértegetett, megfenyegetett és az eljárás megszüntetésére szólított fel.

Reménytelenség Tiszavasváriban

Mindent bevetett az elmúlt években a Jobbik azért, hogy Tiszavasvárit mintavárossá tegye, de hiába hozták a településre az érpataki modellt, a siker elmaradt.

Újabb gyalázkodó hangvételű jobbikos felvétel

„És már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok”, és a többi. Zagyva György Gyula és társai így panaszkodtak a Szent Korona Rádióban.

Vádat emeltek Zagyva György Gyula ellen zaklatás miatt

Vádat emelt Zagyva György Gyula volt jobbikos országgyűlési képviselő ellen a Balassagyarmati Városi Ügyészség – erősítette meg az erről szóló sajtóinformációt Deák Bertold, az ügyészség szóvivője pénteken az MTI-nek.

Vádemelés Zagyva György Gyula ellen

Még nyáron fenyegette meg Varga-Bíró Tamás zenész-publicistát. A volt jobbikos országgyűlési képviselő szerint a szembesítési jegyzőkönyvek cáfolják a zenész állítását.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.