2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Zacher Gábor

22 cikk 1/3 oldal

A Honvédkórház csak a jéghegy csúcsa

Aki most dr. Zacher Gábort piedesztálra emelné, talán vehetné a fáradságot és meghallgathatná egy korábbi, törölt előadásának még elérhető hanganyagát.

Számítottak Zacher felmondására

Beadta a felmondását Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi centrumának vezetője, bár az intézmény vezetői már korábban döntöttek arról, hogy nem hosszabbítják meg az év végén lejáró szerződését.

Nem volt váratlan Zacher Gábor felmondása

A főorvos határozott idejű vezetői szerződése ez év végén jár le. A beosztás betöltésére pályázat kiírását tervezik, ez juthatott Zacher Gábor fülébe.

Felmondott Zacher Gábor

Zacher a döntését a kórházban kialakult helyzettel, elsősorban állományproblémával és túlterheltséggel indokolja.

Elvonási tünetek

Egymillió magyar alkoholistát vizionálnak a közeljövőre a szakemberek. Havi egy liter tiszta szesz jut minden tizenöt évesnél idősebb polgárunkra.

Iskolákba belopakodó kábítószer

Ki üzen felvértezetlen gyermekeinkhez? Csak nem Sárosi Péter, a szélsőséges, a drogok liberalizálását népszerűsítő Kendermag Egyesület egykori tagja?

Elismerés a toxikológusnak és a gördeszkás papnak

Különös figyelmet kell fordítani azokra, akiken Magyarország jövője múlik, és elismerést érdemelnek azok is, akik ebben a munkában szerepet vállalnak. A kormányzat ezért alapította a díjat.

Túl olcsók a gettódrogok

Orosz rulettet játszanak az új pszichoaktív szerek szedői, hiszen soha nem lehet tudni, hogy milyen hatásokat váltanak ki a gettódrogok.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.