2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja

Címke: XIII. kerület

10 cikk 1/1 oldal

A XIII. kerületi egészségügyi szolgálat 66 millió forintból fejleszthet

A XIII. kerületi egészségügyi szolgálat két szakrendelője 66 millió forint fejlesztési forráshoz jut az Egészséges Budapest Program keretében – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten.

Átadták a felújított Láng Művelődési Központot

Átadták Budapesten a felújított Láng Művelődési Központot, az épület megőrizte retro hangulatát, de funkcióiban a 21. század igényeihez igazították – hangzott el a megnyitón.

Szombaton rendezik meg a 10. Pozsonyi Pikniket Budapesten

Szeptember 1-jén, szombaton rendezik meg a 10. Pozsonyi Pikniket Budapesten: az egész napos XIII. kerületi kulturális fesztiválon színházi, zenei és irodalmi programokkal várják a látogatókat.

Újabb lakások értékesítését kezdi meg az Autóker a Duna-parton

Megkezdődött a Duna-parti Marina Bay Residence 2 fejlesztés lakásainak értékesítése, az Autóker Holding Zrt. újabb 40 lakást épít a területen, a beruházás értéke a telket is figyelembe véve megközelíti a hárommilliárd forintot.

Megsemmisítik a XIII. kerületben talált gránátot

Rendőri kísérettel elszállítják és Budapest határán kívül, a honvédség erdőkertesi gyakorlóterén megsemmisítik azt a második világháborús gránátot, amelyet a XIII. kerületi Kassák Lajos utcában találtak kedden – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének parancsnokhelyettese az MTI-t.

Gránátot találtak a XIII. kerületben

Második világháborús gránátot találtak kedden a főváros XIII. kerületében, a Kassák Lajos utcában. Emiatt lezárásokra kell készülni a környéken, ez több panelházat érint – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének parancsnokhelyettese az MTI-t.

Budapesten fogtak el egy lengyel rablót, aki tizenöt éve élt álneveken

Elfogtak a rendőrök Budapesten egy 51 éves lengyel férfit, akit rablások miatt 16 év fegyházra ítéltek 15 éve, de nem kezdte meg büntetése letöltését, hanem azóta hamis okmányokkal élt és hat álnevet használt – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-t.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.