2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Xii. kerület

9 cikk 1/1 oldal

Bombát találtak Budapest XII. kerületében

Ötven kilogrammos magyar bombát találtak Budapest XII. kerületében, a Sashegyi út 2. számnál kedd délelőtt – tájékoztatta a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezredének parancsnokhelyettese az MTI-t.

Pokorni Zoltán díjat kapott az adatvédelem napján

Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester kapta idén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emlékérmét, amelyet pénteken Péterfalvi Attila elnöke adott át.

Megmarad a Csörsz park

A TE arról tájékoztatta a XII. kerületet, hogy a campusfejlesztési tervek szerint a Csörsz utcai nyitott atlétikapálya egyik kanyarja belelógna a közparkba.

Volt nyomda gyulladt ki a XII. kerületben

Egy legalább 500 négyzetméteres elhagyatott nyomdaépület gyulladt ki Budapest XII. kerületében, a Szamóca utcában – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel péntek reggel.

Csillebércre költözhet a TE campusa

A XII. kerületi önkormányzat örömét fejezi ki, hogy újra állami tulajdonba került a csillebérci tábor, és támogatja azt a korábbi koncepciót, miszerint a Testnevelési Egyetem (TE) új campusát az egykori úttörőtábor területén alakítsák ki – tudta meg a Magyar Idők. A néhány héttel ezelőtti kormányülésen is téma volt a TE megújítása, az egyetem épületeinek új helyen, zöldmezős beruházásban való felépítése.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.