2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Winston Churchill

10 cikk 1/1 oldal

Túléli-e a Nyugat a jövőjét?

Igazi win-win: a Google adja a technikai hátteret sok pénzért, a rezsimek pedig stabilizálják politikai hatalmukat. Ugyanerre utazik a Facebook is.

Orbán Viktor a nyugati civilizáció Winston Churchillje

A magyar miniszterelnököt Steve King republikánus szenátor méltatta a migrációs krízis kapcsán képviselt magyar álláspont és Soros György magyarországi tevékenységeinek ismeretében.

Örök érdekek

A világ legfejlettebb ipari államait összefogó G7-csoport hétvégi csúcstalálkozójának fejleményei megerősítették, hogy Magyarország jó úton jár.

A nézése meg a járása

Az egy dolog, hogy annak idején Winston Churchill is nagy tisztelője volt a konyaknak, csak ez Junckerrel szemben nála nem járt kapcsolódó látványos attrakciókkal.

Római reménysugár

A csúcstalálkozót megelőző fenyegetések, illetve a széthúzásra hangsúlyt fektető nyilatkozatok ellenére az állam- és kormányfők meg tudtak egyezni.

Régiós nemzetek szövetsége

A rendszerváltás után 25 zavaros, átmeneti, bizonytalan évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy szembenézzünk a döbbenetes tapasztalattal.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.