2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: Willi Orban

12 cikk 1/2 oldal

Nincs oka klubváltásra

Az RB Lepizig kapusát az egekig magasztalja a német sajtó, a klubja megbecsüli, mégsem evidens, hogy Gulácsi Péter kitölti a 2022-ig érvényes szerződését.

Túlcsorduló érzelmek

Az 5. forduló minden lényeges kérdést tisztázott a Nemzetek Ligája C osztályában, a 2. csoportban, a magyar válogatott szinte kirobbanthatatlan a harmadik helyről.

Kiállnak Niko Kovac mellett

Willi Orban válogatottbeli bemutatkozásának mellékhatásaként magyar szemmel az RB Leipzig lépett elő a legfontosabb német klubbá, hiszen immár a nemzeti csapat két játékosát foglalkoztatja.

Marco Rossi: Nem érdemeltünk vereséget

A szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott az 1-0-s vereség dacára talán még jobban is játszott Görögország ellen Athénban, mint egy hónapja Budapesten.

Időhiány és önbizalom

A játékosok visszanyerték az önbizalmukat, zajlanak a bajnokságok, mindenki jó erőben van, s hát csatlakozott a kerethez Willi Orban is.

Telkiben a lipcsei megváltó

Ha a várakozások beigazolódnak, Willi Orban péntek este a Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozón bemutatkozhat Marco Rossi szövetségi kapitány együttesében.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.