2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: welsz Tamás

28 cikk 1/3 oldal

Tovább nyomoznak Welsz dokumentumai alapján

Gyakorlatilag nincs határidő az eljárás befejezésére az úgynevezett Welsz-iratok kapcsán indult nyomozásban, mivel az alapügyben továbbra sincs gyanúsított – tudta meg a Magyar Idők.

Dönthetnek a Buda-Cash-perben

Pénteken a tervek szerint elsőfokú ítéletet hirdet a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash Brókerháznál 2007-től tizenöt éven át elkövetett csalássorozat miatt indult perben.

Költségvetési csalást lepleztek le Welsz iratai

Úgy tudjuk, még több ezer dokumentum átvizsgálása várat magára, így a nyomozás november 14-én lejáró határidejét vélhetően ismét meghosszabbítják majd.

Foltok a fehér gallérokon

A Központi Nyomozó Főügyészség három év után pontot tehet a rejtélyes körülmények között elhunyt Welsz Tamás vállalkozó ügyére...

Újabb gyanúsítottak a Welsz-iratok ügyében

Újabb öt személyt gyanúsítottak meg a nyomozó ügyészek a Welsz Tamáshoz kapcsolódó iratok miatt, így már tizenhárom terheltje van az ügynek.

Welsz félrevonult Simonnal

Tanúként hallgatták meg szerdán Simon Gábornak, az MSZP volt elnökhelyettesének büntetőperében néhai Welsz Tamás volt élettársát, H. Andreát.

Folytatódik a Simon-per

Az MSZP volt elnökhelyettesét és társát különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekménnyel vádolják.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.