2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: wellness

10 cikk 1/1 oldal

Megugrott a forgalom a magyarországi fürdőkben

Számottevően növekedett a magyarországi fürdők vendégforgalma tavaly, a Magyar Fürdőszövetség előzetes adatai szerint 6-7 százalékkal több, közel 42 millió vendéget fogadtak.

Erősödik a belföldi vendégforgalom

A húsvéthatás okozta a külföldi vendégéjszakák számának stagnálását áprilisban, a turizmus minden más mutatója továbbra is emelkedik.

Nyírségi hotellel bővül a Hunguest

Szintet lép a minőségi turizmus irányába Nyíregyháza az év végén, amikor megnyitja kapuit a konferencia- és wellness-szálloda Sóstógyógyfürdőn.

Gondtalan pillanatok Magyarország tetején

A Kékestetőt is magában foglaló Mátra békés magasságában húzódik Galyatető, amely saját szépsége mellett számos környékbeli kirándulási és túrázási lehetőset nyújt.

Bükfürdőn wellness és konferenciaközpontot avattak

Egyre erősebb a turizmus teljesítménye Magyarországon, köszönhetően annak, hogy egy biztonságos és kiszámítható uticélnak minősül az ország – hangsúlyozta pénteken a Vas megyei Bükfürdőn Rákossy Balázs a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, amikor felavatta a Hotel Caramell wellness és konferenciaközpont 3,5 milliárd forint értékű beruházását.

Ünnepi wellnesstarifák

Internetes körképünk alapján az októberi hosszú hétvégén a magyarok köré­ben legnépszerűbb wellness-szállodák – régiótól függően – személyenként átlagosan 10-25 ezer forintos áron számolnak egy éjszakai tartózkodást, amelybe az alapszolgáltatásokon túl általában korlátlan medence- és wellnesshasználat, gyógyfürdőbe szóló belépés jár.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.