2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: weber

12 cikk 1/2 oldal

Átrendeződhetnek az erőviszonyok Európában

Bár 2017-ben és 2018-ban a legnagyobb nyugati EU-tagállamokban már lebonyolították a választásokat, Európa idén sem marad adós az EU és hazánk szempontjából egyaránt fontos választásokkal.

Királyválasztás Helsinkiben

Weber áll hozzám közelebb, noha a Sargentini-jelentés megszavazásával sokunknak csalódást okozott. Orbán Viktor nagyvonalúságát mutatja, hogy túl tudott ezen emelkedni.

Színházi dramaturgia Strasbourgban

Kampánynyitó színielőadás nézői lehettünk, amely műfaj kevéssé alkalmas az egymás érveit mérlegelő elmélyült eszmecserére.

A néppárti képviselők szabadon voksolhatnak, Weber igennel fog szavazni

Szabadon voksolhatnak az Európai Néppárt (EPP) képviselői a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentésről – közölte kedden este a párt európai parlamenti (EP-) frakcióját vezető Manfred Weber, hozzátéve, hogy ő maga igennel fog szavazni.

Ringbe szállt Weber

Új fejezetet nyitna Európában a néppárti Manfred Weber, aki szerdán megerősítette a sajtóértesüléseket, és bejelentette, hogy 2019-ben az Európai Bizottság elnöki székébe akar ülni.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.