2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: webáruház

32 cikk 1/4 oldal

Tudatos választás kímél meg a bosszúságtól

Az állami fogyasztóvédelmi intézményrendszer aktív jelenléttel és rendszeres ellenőrzésekkel járul hozzá az online kereskedelemben is a magyar vásárlók biztonságához, jogainak megóvásához.

Elérkezett a kereskedők ünnepe

Két számjegyű forgalmi várakozásokkal és harsány reklámokban beharangozott merész árengedményekkel készültek a kereskedők és számos szolgáltató a mára meghirdetett fekete péntekre.

Több ezren költöttek az interneten

Képletesen megnyitotta pénteken az idei karácsonyi bevásárlási szezont a magyar piacon elsőként fekete péntek akciós napot tartó Extreme Digital webáruház.

Hirtelen előkerült a kifizetett cipő

A november végén szokásos black friday már most felpörgette a e-kereskedőket, ezért tanácsos felkészülni, hogy karácsonyig egyre fokozottabb lesz a fogyasztás ösztönzése.

Tisztességtelen volt a játékáruház

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítéletében osztotta a ­FEOSZ álláspontját, és megállapította a sérelmes szerződési feltételek érvénytelenségét valamennyi vásárló esetén.

Jelentős késésnél megtévesztő a gyakorlat

A fogyasztóvédelmi intézményrendszer aktív jelenléttel és a rendszeres ellenőrzésekkel járul hozzá az online kereskedelemben a magyar vásárlók biztonságához.

Elhatárolódnak a csaló webboltoktól

Elítél minden e-kereskedelmi visszaélést és kiemelt fontosságúnak tartja a vásárlók biztonságát az Ecommerce Hungary.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.