2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: washington

320 cikk 1/32 oldal

Segélykonferenciát szervez Washingtonban a venezuelai ellenzék

Nicolás Maduro venezuelai ellenzékének képviselői segélykonferenciát szerveznek Washingtonban – jelentette be hétfőn Carlos Vecchio, az Egyesült Államok által is ideiglenes elnökként elismert Juan Guaidó washingtoni képviselője.

Caracas nem sokra megy az olajával

Washington fontolgatja, hogy a dél-amerikai ország olajexportját is bevonja a már kiszabott szankciók körébe, ezzel is sürgetve Nicolás Maduro államfő félreállítását.

Moszkva: Washington közölte, végleges az INF-szerződés felmondásáról szóló döntése

Diplomáciai csatornákon keresztül közölte az Egyesült Államok Oroszországgal, hogy véglegesen eldöntötte: felmondja a szárazföldi állomásoztatású közepes és rövid hatótávolságú nukleáris fegyverek felszámolásáról (INF) szóló szerződést – jelentette be Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes szerdán, a Moszkvához közeli Kubinkában tartott sajtótájékoztatóján.

Egyre durvul a leállás

Példátlan következményekkel jár már az amerikai államigazgatás immár negyedik heti részleges leállása – ez ugyanakkor nem meglepő.
320 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.