2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: Washington Post

11 cikk 1/2 oldal

A The Washington Post megjelentette az eltűnt újságíró utolsó cikkét

A The Washington Post című amerikai lap csütörtöki számában közreadta Dzsamál Hasogdzsi utolsó cikkét, amelyet a szaúdi újságíró közvetlenül az eltűnése előtt küldött a lapnak. A cikk csütörtökre virradóra az újság online változatában is megjelent.

Egyre szürreálisabb helyzetben Donald Trump

Ismét a kormányzaton belülről érte támadás az amerikai elnököt. A szóbeszéd szerint egy „féktelen”, infantilis személyiség vezeti a Fehér Házat.

Egy igazi amerikai: Charles Gati

Gati újabban rendszeresen feltűnik a neokommunista szellemiségű Népszavában, olyan baloldali szellemi óriások társaságában, mint Szanyi Tibor vagy Lendvai Ildikó.

Felszállás karácsonykor?

Agyhártyagyulladásom volt fiatalkoromban, és azóta lopnom kell, mert egyébként belehalnék, mondta egy interjúban a besurranó tolvajok magyar királynője, Repülős Gizi.

Nagy novemberi neobolsevik rágalom

Nehéz volna alpáribb húzást kiagyalni, mint épp a szentpétervári bolsevik puccs centenáriumára időzítve minősíteni neobolseviknak Orbán Viktort.

Nem vall az elnök leváltott embere

Az amerikai elnök külföldi körútja idején sem csitul a Donald Trump és emberei orosz kapcsolata körüli washingtoni botrány.

Hazaárulók öt pontja

A Washington Postban írásában öt pontba szedték, hogyan kellene eltávolítani a legitim választások révén szerzett hatalomból Orbán Viktort.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.