2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: Wáberer György

13 cikk 1/2 oldal

Országosan tesztelik az új tengelysúlymérőket

Az MKFE azt szeretné elérni, hogy építsenek be a jogi szabályozásba olyan lehetőséget, amelyik megengedi, hogy a fuvarozó bizonyíthassa, nem lépte túl a megengedett határt.

Tartanak a fuvarozók az új mérőrendszertől

Büntetésáradattól tartanak a fuvarozók, miután június 1-jén életbe lép az automatikus tengelysúlymérés – mondta el lapunk kérdésére a tisztújításra készülő Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára. Somogyi Gábor szerint az új vezetés első feladatai­nak egyike lesz, hogy elérjék az intézkedés bevezetésének az elhalasztását.

Honi gázolaj a fuvarozóknak

A magyar közúti fuvarozók versenyképességének további erősítésére stratégiai megállapodást kötött a Mol Magyarország és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete.

Becsengetett tegnap a Waberer’s

A hagyományos csengetéssel megindult a nyilvános kereskedés a Waberer’s közúti fuvarozócég részvényeivel. Húsz éve nem volt ilyen szintű tőzsdei belépő a budapesti parketten.

Európai kihívások előtt a fuvarozók

A közlekedéspolitikáért felelős államtitkár szerint, a különböző méretű és erejű vállalkozások másként reagálnak a nyugati országok diszkriminatív lépéseire.

Elbontják a SZOT-szállót

Az üdülőszálló helyére tervezett lakóház a jelenlegi épületnél 7,31 méterrel lesz magasabb, azonban ezen kevesebb emelet fog osztozni.

Wábereré lehet a volt SZOT-szálló

Még az idén új tulajdonoshoz kerülhet a budai oldalon betoncsontvázként meredező, jelenleg a CIB bank tulajdonában álló épületet – értesült a Magyar Idők.

Üdvözlik a magyar gyártók, hogy lehetőséget kapnak

Évente több száz, később akár ezer új járművet is tudnak szállítani a magyar autóbuszgyártók a helyközi személyszállítási piac leendő szereplőinek – közölte a Magyar Buszgyártók Szövetsége.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.