2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: vonat

123 cikk 1/13 oldal

Új(ra) éjszakai vonattal utazhatunk Budapest és Berlin között (x)

Európa éjszakai vasúti térképét a MÁV-START december 9-étől egy régi-új járatpárral, a Budapest és Berlin között ingázó Metropol EuroNighttal gyarapítja. A vonat útvonala a korábbitól eltérően ezúttal Lengyelországon, azon belül Szilézián keresztül vezet, érintve a terület központját, Wrocłavot is. A megújulás a fedélzeti szolgáltatásokban is megmutatkozik: kényelmes, modern kocsik, jegyárban foglalt, választható összetételű reggeli, bőséges fedélzeti büfékínálat és meleg vacsora lehetősége várja a Metropol EuroNight vonat utasait.

Halálra gázolt a vonat egy embert Debrecenben

Halálra gázolt egy embert a Fehérgyarmat és Debrecen között közlekedő személyvonat vasárnap Debrecenben, a csapókerti vasúti átjáróban – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

MÁV-Start: folytatódnak a tárgyalások a Budapest-Munkács járatról

Jövő héten tárgyalnak a fővárosban a Budapest-Munkács menetrend szerinti járat indításáról, a tarifáról, a végleges menetrendről és a költségek megosztásáról a MÁV-csoport és az Ukrán Vasutak (UZ) szakértői – közölte a MÁV-Start csütörtökön az MTI-vel.

Több pénz jár majd vissza, ha késik a vonat

Ha a vonat másfél órát késik, akkor a jegy 75 százaléka, kétórás késésen túl pedig a teljes jegyár járna kártérítésként a pórul járt fogyasztónak.

Új fejezet nyílik Budapest életében

Budapest jövőjét évtizedekre meghatározó szerződést köt szombaton a kormány és a főváros. Elindítanak egy olyan fejlesztési programot, amely új alapokra helyezi Budapest fejlesztését.
123 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.