2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: Vona

83 cikk 1/9 oldal

Késik Sneider bejegyzése

A törvényszék a hatályos eljárásjogi szabályozásra hivatkozva azt is közölte, ha a kézbesítés azért volt sikertelen, mert a címzett az iratot nem vette át.

Szomorújáték Jobbik-módra

Az alapító atyák – Kovács Dávid, Nagy Ervin – a küzdelemben megfáradva átadják a hatalmat Vona Gábornak, aki viszonylag kis hal, nem is nagyon ismerik, de bíznak benne.

Önszalámizás

Az igénytelen szappanoperáknál nem lehet tudni, mi lesz a vége, a Vona–Sneider-féle kabarésodó társulat további eseménykrónikájának azonban nem nagy művészet kikövetkeztetni a végső kifutását.

Ember maradt?

Három hónapnyi csend után Vona Gábor, a Jobbik bukott elnöke interjút adott az Azonnali.hu-nak. Mindjárt az elején közölte: saját jövőjéről nem kíván beszélni.

Vízválasztó előtt a Jobbik

Vona Gábor a hatalom megszerzésének illúziója által vezérelve vette el pártjának „lelkét”, ahogy ő maga fogalmazott, majd annak tartását, elveit, értékrendjét is.

Ugyanaz a kép

Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről.

Következmények nélküli ellenzék

Egyértelmű, hogy az ellenzéknek valahogyan le kell vezetnie a belülről felgyülemlett feszültséget, a tehetetlenségérzést, a számukra kilátástalanná vált helyzetet.

Sneider válthatja Vonát a Jobbik élén

A Jobbik hétfői elnökségi ülésén döntött Vona Gábor utódjáról, az elnökség támogatását a Magyar Idők információi szerint Sneider Tamás alelnök nyerte el.
83 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.