2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: Vona Gábor

823 cikk 1/83 oldal

Vona szerint is vállalhatatlan a náci karlendítés

A Jobbik korábbi elnöke is elmondta véleményét a párt legújabb nácibotrányáról. Vona Gábor szerint a Sneider Tamás feleségének náci karlendítését bemutató felvétel vállalhatatlan.

Náci karlendítéssel pózolt Sneider felesége

A Hír TV-n bemutatott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán rasszista és homofób viccelődések is elhangzottak. Az eseményen jelen voltak jobbikos vezetők, többek között Vona Gábor volt pártelnök.

Plakátrongálásra szólított fel Jakab Péter

A Jobbik szóvivője arra szólította fel a szombati tüntetés résztvevőit, hogy a hamarosan induló kormányzati plakátkampány hirdetési felületeit festékszórókkal és más egyéb módon firkálják össze.

Akadozó nagy ellenzéki összeborulás

Újabb homokszem került az ellenzéki összefogás gépezetébe, ezúttal a Jobbik politikusa nézi ferde szemmel „a vörös ötven árnyalatához tartozó pártocskákkal” történő közös szereplést.

Statiszták szánalmas haláltánca

A pótcselekvést nagyon nehéz eladható politikai termékké csomagolni. De nekik csupán ez marad, miután a „megváltásukból” szerencsére nem kért a magyar választópolgárok döntő többsége.

Újra hibás a Jobbik elnökségének listája

A pártnak végre sikerült elnökként bejegyeztetnie Sneider Tamást, azonban ezzel együtt a pártból már két hónapja kilépett Volner Jánost és Apáti Istvánt alelnökként vették nyilvántartásba.

Kudarcot vallott az ellenzék terve

Az európai parlamenti választásokon mostani tudásunk szerint a Fidesz–KDNP lehet az Európai Néppárt legsikeresebb pártja.
823 cikk 1/83 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.