2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: volt fesztivál

15 cikk 1/2 oldal

A fenevad örökségéről

Alighogy elstartolt május végén Tallinnban a Legacy Of The Beast-turné, már a soproni koncertre is felvásárolták az összes jegyet.

Depeche Mode után, Iron Maiden előtt

A Magyarországon tizenhárom hónap alatt immár harmadszor koncertező Depeche Mode kedd esti koncertjén igencsak sűrű és vegyes volt a tömeg.

Véget ért a 25. jubileumi VOLT Fesztivál Sopronban

Az elmúlt 25 év alatt egyre emelkedő népszerűségével világszínvonalú és világhírű fesztivállá nőtte ki magát a VOLT, és ezzel nyilván Sopron nevét is világszerte ismertté tette.

Csaknem 160 ezer látogató VOLT hat nap alatt Sopronban

Csaknem 160 ezren vettek részt a 25. Telekom VOLT Fesztiválon június 26. és július 1. között Sopronban, a Linkin Park keddi koncertjén telt ház volt a Lővér kempingben – tájékoztatta a VOLT Fesztivál sajtóirodája vasárnap este az MTI-t.

VOLT Fesztivál: átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

VOLT Fesztivál – Több mint 150 ezer embert várnak a jubileumi rendezvényre

Kilencven százalékos technikai készültségi szinten áll a 25. Telekom VOLT fesztivál, amely hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit, és amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak – mondta Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik főszervezője a vasárnap délelőtt tartott helyszíni bejáráson a Lővér kempingben az MTI-nek.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.