2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: volner

19 cikk 1/2 oldal

Hivatalos iratok cáfolják a Jobbikot

A Jobbik önmagát szalámizza és szünteti meg, egymást nyírják az emberek a szűkülő képviselői helyek, szűkülő lehetőségek és a kasszakulcs megszerzése miatt.

Volner: A pártvezetés szövi a Soros-hálót

A Jobbik és Soros emberei közötti kapcsolatról osztott meg újabb információkat Volner János, a párt alelnöke, aki ezúttal a párt képviselőinek feladatait tárta fel.

Volner: felültem Sneider Tamás ígéreteinek

Volner János kitért arra is: 2014-ben, egy évvel a határkerítés építése előtt azt javasolta, hogy a Jobbik „álljon bele” a menekültkérdésbe.

Még mindig szakadhat tovább a Jobbik

Több frakciótagnak is inog a tagsága a Jobbikban belső vívódásuk miatt – tudta meg a Magyar Idők Volner Jánostól, a Jobbik felfüggesztett alelnökétől.

Szakadás szélére került a Jobbik

Volner szerint nem csak fideszes rágalom, hogy Soros György emberei segítik a Jobbikot a baloldalhoz való közeledésben és a nemzetközi kapcsolatteremtésben.

Volner: Soros emberei segítik a Jobbikot

A Jobbik frakciójából kizárt Volner Jánosnak üzent a Facebookon a párt elnöke, Sneider Tamás, amire Volner ugyancsak a közösségi oldalon válaszolt.

Volner János: nem kurvának álltam!

Tiszta vizet öntött a Jobbik poharába a párt alelnöke, aki a választókerületi elnököknek és szervezőknek küldött levelében lerántja a leplet a vezetés valódi arcáról.

Örömmel látná Volnert a Mi Hazánk

Ajánlólevelet is kapna Volner János, ha a Mi Hazánk Mozgalomhoz szeretne csatlakozni – ezt a frissen bejegyzett párt igazgatója közölte hétfőn.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.