2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: Vojvoda Dávid

7 cikk 1/1 oldal

Ivkovics keretet hirdetett

A magyar férfi-kosárlabdaválogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan kihirdette bő keretét a Lengyelország és Koszovó elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésekre.

Eseménydús hétköznapok

Az Európa-bajnokságok után az átlagos – de nem szürke – hétköznapok következnek a magyar kosárlabdában. Kezdődik a nőknél és a férfiaknál is a bajnokság.

Egy lépésre Isztambultól

A magyar férfi-kosárlabdaválogatottnak a Csehország elleni győzelmével komoly esélye nyílt arra, hogy bejusson az isztambuli nyolcaddöntőbe.

Pénteken már a túlélés a tét

A férfikosárlabda-bajnokság rájátszásában a négy közé jutás a tét, és egyelőre csak az Alba Fehérvár érezheti nyeregben magát.

A Szolnok sorozatban hetedszer döntőzhet

A bajnok Szolnok sokkal jobban kezdett, támadásban és védekezésben is ellenfele fölé nőtt. Különösen Eilingsfeld János volt elemében,.

Piramiselv és bizalom

Már egy fordulóval a kvalifikációs sorozat vége előtt matematikailag is biztos volt legjobbjaink indulási joga a 2017-es Európa-bajnokságra.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.