2020. november 25., szerda, Katalin napja

Címke: vizummentesség

61 cikk 1/7 oldal

Törvényes tolvajok

Az EU egyes államai azt fontolgatják, hogy a területükön megjelenő grúz bűnözők miatt vissza kellene vonni a grúzoktól a vízummentes utazás lehetőségét.

Jelentős siker Ukrajna számára, hogy megkapta az EU-tól a vízummentességet

Jelentős siker Ukrajna számára, hogy az Európai Unió eltörölte vele szemben a vízumkényszert, jóllehet ezt már 20 évvel ezelőtt meg kellett volna tennie, vagy eleve be sem kellett volna vezetnie azt – jelentette ki Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke, az ukrán parlament képviselője az MTI-nek nyilatkozva hétfőn Ungváron.

Életbe lépett az ukrán állampolgárok uniós vízummentessége

Vasárnap nulla órákor életbe lépett az ukrán állampolgárok európai uniós vízummentessége, ezentúl vízum nélkül utazhatnak az Európai Unió tagállamaiba Ukrajna biometrikus útlevéllel rendelkező állampolgárai.

Szorosabb gazdasági kapcsolat kell Grúziával

Luxus, hogy nem kamatoztatják a gazdasági együttműködésben a jó magyar–grúz politikai kapcsolatokat, ezen változtatni kell – jelentette ki a miniszterelnök Tbilisziben.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.