2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: vizsgálat

369 cikk 1/37 oldal

Pánik a Momentumban az ÁSZ-vizsgálat után

A Figyelő értesülései szerint mindenki megvádolt mindenkit, és a napvilágra került kényes információk miatt egyesek fizikai erőszakkal is fenyegetőznek a pártban.

Már nem hisznek Sargentininek

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint az EP az, ami szembemegy a szerződések szövegével, így valójában ellene kellene jogállamisági eljárást indítani.

Veronai busztragédia: elutasított panasz

Az orvost foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsítják, mivel tudott a buszvezető alvászavaráról, ám nem végeztette el a férfi soron kívül alkalmassági vizsgálatát.

Sport-táplálkozástudományi Központ: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett

Első teljes évén van túl a Testnevelési Egyetem berkein belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ, melynek célja, hogy sportolók, edzők, más sportszakemberek képzését, felvilágosítását segítse, egyik fő gyakorlati feladata pedig, hogy a tiltott anyagokat kimutassa étrend-kiegészítőkből, ezzel segítve a vétlen doppingolás elkerülését.

Megint törvényt sérthetett a Jobbik

Ismét állami támogatástól eshetnek el, amennyiben beigazolódik, hogy több mint 100 millió forint tiltott támogatást fogadtak el tavalyi kampányukban.
369 cikk 1/37 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.