2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: viszony

24 cikk 1/3 oldal

Macron: az EU-nak stratégiai partnerségre kell törekednie Ankarával és Moszkvával

Az Európai Uniónak stratégiai partnerségre kell törekednie Törökországgal, a többi között védelmi kérdésekben is, s korszerűsítenie kell a hidegháborút követően kialakított kapcsolatait Oroszországgal – jelentette ki csütörtökön Emmanuel Macron francia államfő Helsinkiben Sauli Niinistö finn elnökkel közös sajtótájékoztatóján.

Tovább romolhat az amerikai-orosz viszony

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter Washingtonban újságírók előtt kedden azt hangoztatta, hogy az amerikai-orosz viszony még tovább romolhat.

Igaz lehet a jobbikos viszonya a kiskorú lánnyal

A tanú elmondta: Kulcsárnak tudnia kellett, hány éves a lány, mivel az ifjúsági tagozatba történő belépési jelentkezési lapján ott volt a születési évszám is.

Magyarország még szorosabbra akarja fűzni gazdasági kapcsolatait az USA-val

Magyarország még szorosabbra akarja fűzni gazdasági kapcsolatait az Egyesült Államokkal, egyúttal még több amerikai cég szeretné növelni befektetéseit az országban – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára azt követően, hogy megbeszélést folytatott a Magyar-Amerikai Üzleti Tanács (angol rövidítéssel USHBC) delegációjával.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.