2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: visszaszorítás

8 cikk 1/1 oldal

Madárvédelmi megállapodást írtak alá a mérgezések visszaszorítására

A védett és fokozottan védett madarakat veszélyeztető mérgezések visszaszorítása érdekében együttműködési megállapodást írt alá Rácz András, az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Halmos Gergő, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület igazgatója.

Antiszemitizmussal küszködnek a németek

A németek számára különösen kínos eset történt Bonnban: egy izraeli vendégprofesszort nemcsak antiszemita támadás ért egy közparkban, de utána még a német rendőrök is megverték.

Visszaszorulóban a kórházi járványok

Magyarországon minden kórház számára kötelező bizonyos fertőzéstípusok előfordulásának a bejelentése, amelyet az egészségügyi hatóság rendszeresen ellenőriz.

NGM: a kormány további lépéseket tervez a fekete gazdaság visszaszorítására

A kormány további lépéseket tervez a fekete gazdaság visszaszorítására, a bankkártya-elfogadó terminálok számának növelésére,az adó-adminisztráció csökkentésére, és a lakosság pénzügyi tudatosságának javítására – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.