2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: visszalépés

35 cikk 1/4 oldal

Európai Bizottság: visszalépések történtek a romániai reformfolyamatban

Bizonyos területeken visszalépés történt az elmúlt évben a romániai reformfolyamatban, a bulgáriai fejlemények azonban kedvezőnek nevezhetőek – áll a két ország igazságszolgáltatásának működését ellenőrző európai uniós mechanizmus (CVM) keretében elvégzett friss értékelésben.

Népszerű Duterte drogellenes küzdelme

A Fülöp-szigeteki elnök a rendőrséget és a katonaságot már tájékoztatta: ha nem tudja felszámolni a kormányban elburjánzó korrupciót, visszalép.

Kellett a bátorság és az agresszivitás

Női egyesben Serena Williams a Marija Sarapova elleni nyolcaddöntője előtt visszalépett, mellizomfájdalmai miatt nem tudta vállalni a játékot.

Kína keze is benne lehetett a csúcs lemondásában

James Stavridis nyugalmazott admirális szerint a phenjani magatartásban Kim Dzsong Un május elején tett, második pekingi látogatása után állt be érzékelhető változás.

Nyolc jelölt lépett vissza szombat délelőtt

Nyolc jelölt lépett vissza szombat délelőtt, a Nemzeti Választási Iroda szombat délutáni, 14.48-as adatai szerint 1547 jelölt indul a vasárnapi választáson.

Szombat délelőtt 11 óráig léphetnek vissza a jelöltek

A szavazást a legkorábban indító külképviseleti szavazókör megnyitásáig, közép-európai idő szerint szombaton 11 óráig léphetnek vissza az egyéni választókerületben induló jelöltek az áprilisi országgyűlési választáson.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.