2023. június 8., csütörtök, Medárd napja

Címke: virág

8 cikk 1/1 oldal

Virág a hanton

Akinek a hantjánál majd letesszük a virágot, biztosan ránk mosolyodik, belőlünk meg elősimul az a legeslegszebb pillanat, amit ő ránk hagyott.

Kijelölték a legvirágosabb hazai településeket

A felhívás szerint az ezer fő alatti és feletti falvak, ötvenezer fő alatti és feletti városok indulhattak a megmérettetésen, illetve külön nevezhettek a fővárosi kerületek.

Csodák bodzából

A közkedvelt növény virágának és termésének felhasználásának fortélyaiba nyújt betekintést az alábbi rövidfilm. Hasznos tippek.

Bor- és virágünnep Akaliban

Nyitott pincék várják a vendégeket a Fenye- és a Leshegyen, ahol a borok és mandulás sütemények kóstolgatása közben a páratlan panoráma is megcsodálható.

Változatlanul a desszert és a virág a legnépszerűbb Valentin-napon

Változatlanul a desszert és virág a legnépszerűbb Valentin-napon, de az átlagosnál több fogy italokból és a szíves díszítésű ajándékokból; az ünnephez kapcsolódó termékek forgalma többszörösére nő február 14-e közeledtével az MTI által megkérdezett áruházláncok szerint.

Kinyílt az első virág a világűrben

Kinyílt az első virág az űrben – a Nemzetközi Űrállomáson kivirágzott első virágról, egy narancssárga szirmú zinniáról küldött képet a Földre Scott Kelly, amerikai űrhajós a hétvégén.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.