2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: villamosenergia

22 cikk 1/3 oldal

Biztonság és energiaszolgáltatás

A Fidesz-kormányok felismerték, hogy piacgazdasági viszonyok között elengedhetetlen a tulajdonosi piaci jelenlét is az energiaszolgáltatásokkal kapcsolatban.

Csúcsra járt nyáron a hazai áramfogyasztás

Új történelmi rekordot ért el Magyarország nyári áramfogyasztása az idén; június és augusztus között a hosszú kánikula és a viharos időjárás sűrűn váltotta egymást, de az ország villamosenergia-ellátásbiztonsága zavartalan volt – közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. hétfőn.

Mítosz és valóság Paks-ügyben

Az atomenergetika – történelmi, földrajzi, gazdasági és más tényezők következtében – hagyományosan Magyarország villamosenergia-mérlegének alapja.

Aradszki András: a szabályozott áramár nem torzítja a piacot

A szabályozott lakossági áramár nem torzítja a piacot, mert az egyetemes szolgáltatásban részt vevők átmehetnek a versenypiacra – mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornának.

Nagyobb emelésért tüntet az érdekképviselet

Demonstrációt tart a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium épületénél az MVM-csoportnál működő szakszervezet. Szerintük 30 százalékos béremelésre lett volna szükség.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.