2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: világháborús bomba

12 cikk 1/2 oldal

Sikerült hatástalanítani a Berlinben talált világháborús bombát

A német rendőrség tűzszerészeti szakértői hatástalanították azt a Berlinben talált világháborús bombát, amely miatt közel tízezer embernek kellett elhagynia otthonát hétfőn a német főváros Wilmersdorf negyedében – jelentette keddre virradóra a helyi tűzoltóság és a rendvédelmi szervek.

Világháborús bombát találtak Budapesten az I. kerületben

Második világháborús bombát találtak Budapesten az I. kerületben péntek délben, a tűzszerészek elszállították a robbanószerkezetet – közölte Markovics Zita, a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Világháborús bombát találhattak a Ludovika téren Budapesten

Feltehetően egy 100 kilogrammos bombát találtak építkezés közben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika téri campusánál, az épületeket kiürítik – közölte a Magyar Honvédség Tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Elszállítják a Lovasberényben talált világháborús bombát

Elszállítják a Lovasberényben talált második világháborús lövedéket, a lakosságvédelmi intézkedéseket feloldották – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje hétfőn az MTI-vel.

Világháborús bombát találhattak Lovasberényben

Feltehetően egy második világháborús tüzérségi lövedék került elő Lovasberényben – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje hétfőn az MTI-vel.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.